Over AGK

Wie zijn wij?

AGK Autoglas is een snelgroeiend bedrijf. Sinds 2002 verzorgen wij onze klanten met de beste oplossingen voor vervangingen en herstellingen van autoruiten. Onze persoonlijke aanpak is onze troef! Wij willen u graag bedienen in onze ruime garage. Onze medewerkers en techniekers zijn uiterst professioneel, maar tegelijk hebben wij een persoonlijke aanpak.

 

U krijgt een drank aangeboden terwijl een van onze medewerkers u informeert over de herstelling en voor u weet iw uw wagen weer in orde.

 

Historie

 

In 2002 zijn we in begonnen met het vervangen van autoruiten op verplaatsing. Tegen 2006 hadden we al heel wat trouwe klanten en veel werk, waardoor we besloten om voltijds te beginnen, om onze klanten nog beter te kunnen helpen. De garage in de Spijkstraat was een feit.

 

Nog enkele jaren verder werd ook deze garage te krap. We verhuisden naar onze nieuwe garage mét parking in de Koopvaardijlaan om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn. 

 

 

Niews

November 2016
Nieuwe website.

 

Wij staan altijd open voor nieuwigheden en vandaar zijn we begonnen aan een complete facelift voor onze website. Geef ons een feedback en misschien help jij mee aan de bouw ervan.