Autoruiten

Herstelling of vervanging

Bij ons kunt u terecht voor een herstelling of vervanging van uw voorruit. Wij herstellen alle autoruiten ongeacht het merk of de leeftijd van uw wagen. Wij herstellen alle autoruiten van ieder merk en model. Bovendien krijgt u bij ons levenslange garantie op het geleverde werk en de uitgevoerde herstellingen. Een beschadigde voorruit proberen we altijd eerst te herstellen, maar soms moet toch de hele voorruit vervangen worden. De vervanging wordt uitgevoord door onze professionele monteurs. Wij gebruiken glas dat geproduceerd is volgens de OEM-normen en rechtstreeks van leveranciers komt die ook aan autoconstructeurs leveren. Dit betekent dat alle ruiten die we monteren dezelfde kwaliteit hebben als de originele ruit die we vervangen. In geval de benodigde ruit in voorraad zou zijn, kan deze na afspraak binnen de 24 uur geplaats worden.

Bij glasbraak verzekering of omnium verzekering – wij regelen alles met verzekering

Vervanging gebeurt door vakmensen Alle ruiten van alle auto’s Herstelling ster zonder afspraak OEM ruiten en producten

 

Waarom een sterretje herstellen?

Een sterretje kan elk moment barsten, meestal wanneer u dit niet verwacht. Als dit gebeurt terwijl u rijdt kan dit leiden tot een gevaarlijke situatie. Uw voorruit levert tot 30 procent van de structurele sterkte van de auto. Wanneer wij een sterretje herstellen, is de voorruit net zo sterk als voor de de schade. Een sterretje herstellen is sneller en goedkoper dan een hele voorruit vervangen. De technische controle kan u terugsturen indien u een sterretje in uw voorruit hebt. U heeft een sterretje in uw voorruit ? U kan zonder afspraak langskomen en terwijl u een koffie drinkt is uw ruit al in orde.

  • Levenslange garantie

Bij een herstelling krijgt u garantie op verdere uitbarsting van uw herstellingspunt. Indien het herstelde punt verder uitscheurt krijgt u een nieuwe voorruit van ons.

  • Garantie op lekkage.

Bij een vervanging krijgt u garantie op lekkage en spontane lekkage. Indien u voorruit lekt of barst zonder dat er iets tegen gevlogen is krijgt u van ons een gratis nieuwe voorruit!

  • De beste materialen.

Wij gebruiken alleen materiaal dat voldoet aan alle kwaliteitsnormen. Wij geloven dat de beste materialen komen van de fabrikanten die ook leveren aan de constructeurs. Zo kunnen wij u garanderen dat u zorgeloos uw wagen kan gebruiken zoals ervoor. Alle herstellingen en vervangingen worden gedaan door onze ervaren monteurs en techniekers om u zo kwalitatief mogelijk werk te leveren.